Usluge

Saznajte više o uslugama koje pružamo. Pregledajte koje vrste tretmana masaže nudimo, koje je vrijeme trajanja tretmana i cijene masaža.

Što radimo?

Masaže

Masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih smetnji. Izuzetno je korisna i za osobe dobroga zdravlja. Indicirana je kod bolova u leđima, probavnih smetnji, glavobolje, depresije, stresa, anksioznosti. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene gibljivosti zgloba), mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća, iščašenja. Blagotvorna je kod problema s disanjem. Melem je kod glavobolja i migrena. Pruža pomoć onima koji pate od problema s cirkulacijom, grčeva, edema zglobova, teških nogu, te ublažava sve vrste reumatskih tegoba. Masaža opušta anksiozne te osobe izložene stresu, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća te pomaže da se osjećamo jači i čvršći.

Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito tijelo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, te pomaže da se osjećamo jači i čvršći. Masaža se može kombinarati s termoterapijom, svjetlosnom terapijom, hidroterapijom, elektroterapijom i kinezioterapijom.

Klasična masaža
Klasičnom ili medicinskom ili opuštajućom masažom vrši se stimulacija mekih tkiva. Prvo se nanosi ulje na kožu klijenta, a potom slijede različite masažne tehnike i zahvati.

Trajanje: 30 min.

Trajanje: 60 min.

Trajanje: 90 min.

Sportska masaža

Sportska masaža fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Primjenjuje se prije treninga (brza i intenzivna priprema tijela za sportske napore), tijekom (preventiva i ublažavanje spazama), a najčešće nakon treninga i tjelesnih naprezanja (osigurava mišićima opuštanje i istezanje). U vrhunskom sportu, gdje je što brža i učinkovitija regeneracija glavni predmet svih trenažnih procesa, masaža je neizostavni dio terapije svakog sportaša, a preporučuje se i rekreativcima ali i ljudima čiji posao zahtijeva jače fizičke napore (dugotrajno stajanje, sjedenje, prenošenje tereta i sl).

Trajanje: 30 min.

Trajanje: 60 min.

Trajanje: 90 min.

Parcijalna-kombinirana masaža

Kombinacije tehnika sportske i klasične medicinske masaže. Koristi se uglavnom kad je fokus na problematici određenog dijela tijela ili mišića.

Sportska masaža – koriste je sportaši kao pripremu za trenažna opterećenja te nakon napornih treninga ili natjecanja. Prije fizičke aktivnosti masažom se mogu zagrijati i  pripremiti mišići i tetive, dok nakon velikih napora masaža pospješuje oporavak organizma.

Klasična medicinska masaža – koristi se u terapijske svrhe s ciljem otklanjanja boli ili poticanja oporavka nakon raznih oblika povreda ili oboljenja. Često je i odlična nadopuna različitim terapijskim tehnikama.

Trajanje: 45 min. 

Stretching

Služi za bolju mobilnost (pokretljivost) pri čemu se smanjuju bolovi kod određenih pokreta. Koristi se nakon zagrijavanja mišića ili nakon masaže za jačanje tkiva. Radi se usporenim pokretima (zatezanje-opuštanje) uz komunikaciju klijent-maser.

Trajanje: 15 min. 

Usluge pružamo i na terenu

Gradovi i mjesta koje obuhvaća terensko pružanje usluge:

Mošćenička draga – Medveja – Lovran i okolica – Opatija i okolica – Matulji i uža okolica – Kastav – Viškovo – Rijeka grad i uža okolica

Cijena unutar 5 km (Opatija i okolica, Matulji, Lovran) – 50 kn+masaža
Cijena 5km-15 km (Rijeka, Medveja, M. draga) – 80 kn+masaža