O nama

Omnia Treatment je profesionalni studio za masažu u Opatiji. Naše usluge pružamo i na terenu.
Misija nam je pobrinuti se za Vaše zdravlje!

Kako radimo?

O nama

Živimo u stresnim i ubrzanim vremenima, često zanemarujući brigo o sebi i svome zdravlju. Dugoročno zanemarivanje vlastitog tijela i njegovih potreba dovodi nas do stanja povećanog umora, anksioznosti, neuravnoteženog apetita i sna te bolova u tijelu koji nas sprječavaju u obavljanju obaveza. Kako biste na vrijeme spriječili tegobe, odvojite vrijeme za sebe i svoje zdravlje i priuštite si odmor uz masažu u našem studiju. Naša je misija ukloniti stres, ukočenost i bolove u tijelu. Omnia Treatment će Vam pomoći da se opustite i napunite energijom koja vam je potrebna za nastavak dana. Naša misija je brinuti o Vašem zdravlju!

Ako postoji razlog zbog kojeg niste u mogućnosti doći u studio za masažu Omnia Treatment na našoj adresi, imamo rješenje! Dolazimo na Vašu adresu pa masažu možemo odraditi u toplini Vašeg doma. Opremljeni smo profesionalnom opremom za terensko izvođenje masaža, usluga koju ćete primiti u Vašem domu jednaka je standardima u studiju za masažu.

 

Bez obzira na to je li vam potrebna klasična medicinska (opuštajuća) masaža, sportska masaža posebno prilagođena aktivnim sportašima i rekreativcima ili želite tretirati konkretnu problematiku određenog dijela tijela ili mišića s kombiniranom masažom, ne oklijevajte i obratite se studiju Omnia Treatment s povjerenjem, tu smo da se pobrinemo za Vaše zdravlje!

Ljubazno molimo da nas za dogovor oko termina nazovete na telefonski broj 091 7809 630!

Ukoliko želite saznati više o nama, pratite nas na Instagramu i Facebooku.

Omnia Treatment studio za masažu raduje se Vašem dolasku.

Certifikati

Dokaz izvrsnosti

Matija Poščić, profesionalni maser. Kao bivši profesionalni košarkaš, Matija je gradio košarkašku karijeru u različitim dijelovima svijeta (SAD, Europa, Azija), a nakon 16 godina profesionalnog bavljenja sportom vraća se u Hrvatsku, upisuje Učilište Lovran, Privatnu školu za medicinska i wellness zanimanja te 30. lipnja 2021. stječe Uvjerenje o stručnoj osposobljenosti za obavljanje poslova u zanimanju Maser. U siječnju 2022. otvara vlastiti studio za masažu Omnia Treatment u Opatiji u kojem nudi usluge klasične medicinske (opuštajuće) masaže, sportske masaže i kombinirane masaže za ciljani tretman.

Pogledajte naš rad

Omnia-Treatment Galerija