Tretmani

Saznajte više o tretmanima koje pružamo. Pregledajte koje vrste tretmana masaže nudimo, koje je vrijeme trajanja tretmana i cijene masaža.

Što radimo?

Masaže

Masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih smetnji. Izuzetno je korisna i za osobe dobroga zdravlja. Indicirana je kod bolova u leđima, probavnih smetnji, glavobolje, depresije, stresa, anksioznosti. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene gibljivosti zgloba), mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća, iščašenja. Blagotvorna je kod problema s disanjem. Melem je kod glavobolja i migrena. Pruža pomoć onima koji pate od problema s cirkulacijom, grčeva, edema zglobova, teških nogu, te ublažava sve vrste reumatskih tegoba. Masaža opušta anksiozne te osobe izložene stresu, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća te pomaže da se osjećamo jači i čvršći.

Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito tijelo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, te pomaže da se osjećamo jači i čvršći. Masaža se može kombinarati s termoterapijom, svjetlosnom terapijom, hidroterapijom, elektroterapijom i kinezioterapijom.

Klasična masaža
Klasičnom ili medicinskom ili opuštajućom masažom vrši se stimulacija mekih tkiva. Prvo se nanosi ulje na kožu klijenta, a potom slijede različite masažne tehnike i zahvati.

Trajanje 30 min.
Cijena: 30€

Trajanje: 60 min.
Cijena: 50€

Trajanje: 90 min.
Cijena: 75€

Sportska masaža

Sportska masaža fokusirana je ne samo na mišiće, već i na tetive i ligamente, koji su pri određenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Primjenjuje se prije treninga (brza i intenzivna priprema tijela za sportske napore), tijekom (preventiva i ublažavanje spazama), a najčešće nakon treninga i tjelesnih naprezanja (osigurava mišićima opuštanje i istezanje). U vrhunskom sportu, gdje je što brža i učinkovitija regeneracija glavni predmet svih trenažnih procesa, masaža je neizostavni dio terapije svakog sportaša, a preporučuje se i rekreativcima ali i ljudima čiji posao zahtijeva jače fizičke napore (dugotrajno stajanje, sjedenje, prenošenje tereta i sl).

Trajanje: 30 min.
Cijena: 45€

Trajanje: 60 min.
Cijena: 70€

Parcijalna-kombinirana masaža

Kombinacije tehnika sportske i klasične medicinske masaže. Koristi se uglavnom kad je fokus na problematici određenog dijela tijela ili mišića.

Sportska masaža – koriste je sportaši kao pripremu za trenažna opterećenja te nakon napornih treninga ili natjecanja. Prije fizičke aktivnosti masažom se mogu zagrijati i  pripremiti mišići i tetive, dok nakon velikih napora masaža pospješuje oporavak organizma.

Klasična medicinska masaža – koristi se u terapijske svrhe s ciljem otklanjanja boli ili poticanja oporavka nakon raznih oblika povreda ili oboljenja. Često je i odlična nadopuna različitim terapijskim tehnikama.

Trajanje: 40 min.
Cijena: 40€

Stretching

Služi za bolju mobilnost (pokretljivost) pri čemu se smanjuju bolovi kod određenih pokreta. Koristi se nakon zagrijavanja mišića ili nakon masaže za jačanje tkiva. Radi se usporenim pokretima (zatezanje-opuštanje) uz komunikaciju klijent-maser.

Trajanje: 15 min.
Cijena: 15€

Maderoterapija

Maderoterapija je oblik anticelulitene masaže koja se izvodi isključivo drvenim valjcima i rolerima,dizajniranih upravo za tu namjenu.
Temelj ovog tretmana je stimuliranje limfe, što je prvi korak u uspješnoj
borbi protiv celulita.

Kako izgleda tretman maderoterapije?

Kako bi masaža bila što ugodnija i djelotvornija, na kožu se prije početka nanosi ulje odabrano prema njenom tipu.Na početku se masira glatkom drvenom oklagijom kako bi se tijelo priviknulo na ovu vrstu masaže, nakon čega se koristi oklagija za piling da bi se potaknula cirkulacija. Zatim slijedi tretman posebno rezbarenom oklagijom kako bi se utjecalo na dublje slojeve kože.
Valjcima se ponavljaju serije pokreta kojima se osigurava stalni pritisak na celulit i masne stanice. Na taj način se stimulira limfni sustav čime se organizam oslobađa od štetnih toksina. Otpuštanje toksina omogućava i drugim dijelovima organizma da se probude – ubrzava se metabolizam
što dovodi do trošenja masti, dok istovremeno, ubrzana cirkulacija potiče celulit na izbacivanje kroz urinarni ili probavni trakt.

Broj tretmana: 1x
Cijena: 35€

Broj tretmana: 5x
Cijena: 160€

Broj tretmana: 10x
Cijena: 300€

Usluge pružamo i na terenu

Gradovi i mjesta koje obuhvaća terensko pružanje usluge:

Mošćenička draga – Medveja – Lovran i okolica – Opatija i okolica – Matulji i uža okolica – Kastav – Viškovo – Rijeka grad i uža okolica

 

Cijena unutar 15 km (Opatija i okolica, Matulji, Lovran, Rijeka, Medveja, M. draga ) – 30€ + masaža

Pružamo terenske usluge i ako ste udaljeniji od 15 km i tada s Vama dogovaramo cijenu terenske usluge.

× WhatsApp